Ons lesaanbod

Bij Heroes word je individueel begeleidt. Vanuit jouw doel en wensen passen we ons lesmateriaal aan. Maar ook als je geen duidelijk doel hebt ondersteunen onze docenten jou op dit muzikale pad. Zo kun je groeien in je spel en maken we het plezier zo groot mogelijk. Voor beginners starten vanuit een basis die een combinatie maakt van techniek én spel. Voor meer ervaren leerlingen organiseren we met regelmaat praktische lessen op het gebied van componeren, opnemen, mixen en live performance.

Muziekschool Heroes biedt een compleet lespakket aan. Niet alleen de theorie en techniek van het instrument staan centraal in de lessen maar ook hoe je dat toepast in het spelen van je favoriete liedjes! Ook organiseren we gedurende het jaar coole projecten zoals studiopnames, bandcoaching en live optredens.

We bieden 4 studios aan voor individuele lessen op diverse instrumenten en 1 drumstudio waarin we met 2 volwaardige drumkits lesgeven. En er is 1 flinke groepsruimte waarin er mogelijkheden zijn voor zanggroepen, band coaching, workshops maar ook privé of groepslessen.

Ons lesaanbod

Muziekschool Heroes wordt geleid door Koen van Dijk. Zelf drummer en hij doceert al jaren aan kinderen en volwassen. “Het team van Heroes is op een missie om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met hun creatieve, muzikale zelf. Muziek maken heeft iets magisch en ik denk dat het voor iedereen die het aanraakt veel positiviteit en geluk brengt. Dat is wat ik met deze muziekschool wil uitdragen.”

Icon

Drums

Onze lessen zijn er voor beginners en meer ervaren drummers. Op basis van jouw muziekvoorkeur leren we het maximale te halen uit de drums. Leer de in’s and out’s van het leven als drummer en ga opzoek naar coole sounds en vette grooves. We richten ons op het materiaal in de les en rekenen op jouw motivatie om dat thuis te oefenen. Dat oefenen kan op een ‘echt’ akoestisch drumstel óf een elektrisch drumstel met koptelefoon!

Icon

Zang

De stem is het instrument dat het dichtste bij de mens staat. Met de juiste coaching en technieken leer je je stem onder controle te krijgen. Jouw docent helpt je met jouw stemgeluid, performance en misschien schrijf je binnenkort wel je eigen teksten!

Icon

Gitaar

De gitaarlessen bij Heroes helpen jou verder op weg om jouw persoonlijke doel te bereiken. Je kan op alle niveaus beginnen, van beginner tot ervaren gitarist. Stel vragen of doelen en ontvang handige tips and tricks van een van onze docenten en hoor je progressie van les tot les! Leer akkoorden, tokkelen en soleren zodat jij meespeelt op je favoriete én misschien wel je zelf geschreven nummers.

Icon

Piano

Onze pianolessen zijn voor beginners tot ervaren pianisten. Het instrument dat het duidelijkst inzicht geeft in melodie, harmonie en ritme omdat alle 88 toetsen en noten voor je liggen. Speel na of componeer zelf mooie liedjes, de pianodocenten van Heroes helpen je deze kleurrijke wereld ontdekken!

Icon

Keyboard

Met een keyboard beschik je tot een waanzinnige bibliotheek aan sounds. Snijdende synthesizers, warme elektrische piano en nog veel meer. De keyboardlessen bij Heroes leren hoe je met diverse sounds meespeelt op bijvoorbeeld je favoriete Pop, EDM of Rock tracks.

Icon

Basgitaar

De basgitaar is een bijzonder instrument. Hoewel het sommige mensen niet opvalt is de basgitaar onmisbaar in bijna alle soorten muziek. Leer bij Heroes hoe jij de groove en soul toevoegt aan nummers en misschien ben jij binnenkort wel de ritmesectie in jouw eigen band!

Icon

Voorbereiding conservatorium

Heb jij aspiratie om van jouw passie voor muziek ook je werk te gaan maken? En wil je graag doorstuderen op een van de conservatoria in Nederland of Europa? Bij muziekschool Heroes zoeken we een passende hoofdvak docent die ervaring heeft auditie doen op een conservatorium. Bereid met de docent voor op alle facetten die te maken hebben met jouw auditie om je de best mogelijke kans op toelating te geven!

Tarieven

Les 30 minuten

€82

/

per maand

Checkmark

38 lessen per jaar

Checkmark

Wekelijkse les behalve scholenvakanties

Checkmark

Bedrag verdeeld over 10 maanden

Les 30 minuten 21+

€99

/

per maand

Checkmark

38 lessen per jaar

Checkmark

Wekelijkse les behalve scholenvakantie

Checkmark

Bedrag verdeeld over 10 maanden

Les 60 minuten

€150

/

per maand

Checkmark

38 lessen per jaar, bedrag verdeeld over 10 maanden

Checkmark

Meer les voor minder geld

Checkmark

Ook 45 minuten mogelijk

Les 60 minuten 21+

€182

/

per maand

Checkmark

38 lessen per jaar, bedrag verdeeld over 10 maanden

Checkmark

Meer les voor minder geld

Checkmark

Ook 45 minuten mogelijk

Scholenvakanties 2022-2023

Herfstvakantie

14 oktober - 22 oktober 2023

Kerstvakantie

23 december 2023 - 7 januari 2024

Voorjaarsvakantie

17 februari - 25 februari 2024

Meivakantie

20 april - 5 mei 2024

Zomervakantie

vanaf 29 juni

Feestdagen

Docenten

Wil jij werken of samenwerken met Heroes? Heroes is op zoek naar gemotiveerde, professionele muzikanten die een baan zoeken als leraar. Wil je solliciteren of heb je vragen over andere samenwerkingsmogelijkheden mail dan naar info@muziekschoolheroes.nl

Double block image

Groepslessen/workshops

Heroes is voorzien van een grote geïsoleerde ruimte die perfect is voor grotere groepen. Hierin is, mogelijkheid voor workshops, repetities en groepslessen. Zo kunnen scholen of andere groepen hier met een groot aantal tegelijk een muzikale workshop volgen. Je kan dus bij Heroes ook groepslessen volgen. Samen muziek maken is leuk maar ook leerzaam! Leer samen met vrienden/vriendinnen je instrument spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Double block image

Studio huren?

Wanneer we ruimte over hebben in ons schema, kun je ook een studio huren voor het oefenen van jouw instrument óf om opnames te maken! Bands en kleine ensembles die van de groepsruimte gebruik willen maken dienen gelieerd te zijn aan de school.

Double block image

Veel gestelde vragen

Heb je ervaring nodig?

arrow

Iedere muzikant ooit is vanaf nul begonnen. Je hebt dus geen muzikale ervaring nodig om les te krijgen bij Heroes

Heb ik een eigen instrument nodig om mee te spelen?

arrow

Nee, wij bieden je bij Heroes een gitaar, piano of ander instrument. Het is natuurlijk wel fijn wanneer je thuis kunt oefenen op jouw eigen instrument. Dat is echter niet gelijk vanaf de start nodig.

Hoe oud moet je zijn om les te nemen?

arrow

Iedereen is welkom. Onze ervaring zegt dat jonge kinderen vanaf 6 jaar het spel goed oppakken. Jonger kan en is afhankelijk van motivatie en begrip in overleg met de docent.

Verhuren jullie ook oefenruimten voor bandjes?

arrow

Nee, we verhuren geen oefenruimte. Wel bieden we ruimte aan voor docenten en leerlingen van Heroes.

Leer je ook spelen in een band of groep?

arrow

We stimuleren leerlingen om met elkaar te spelen. We bieden daar ook bandcoaching voor aan. Alles om het plezier van muziek maken te stimuleren.

Wil jij ook graag muziekles volgen?

Neem contact op met ons voor een proefles bij een van onze docenten.